hanskennemark

Sjung in julen med ScorX och Hans Kennemark och Joakim Arenius

Vi är sååå stolta över att äntligen kunna erbjuda Hans Kennemarks julkantat Du ljus, du stjärna som PLAY i ScorX. Äntligen kan du och din kör öva på denna jul- och folkvise-pärla med text av Alf Hambe.

Detta är en kantat skriven för solist, kör SAB och ensemble som erbjuder en viss flexibilitet beroende på önskemål och tillgångar på musiker. Två av våra äldsta julpsalmer införlivas i ett verket: Det är en ros utsprungen och Världens frälsare kom här.

hanskennemark

Kennemark är ju inte bara kompositör utan även riksspelman, och trubadur och förenar folk- med kör-musik. Nästa år spelar ScorX in Kennemarks mest kända verk: I välsignan och fröjd.

Köp Kennemarks julkantat i ScorX PLAY och sjung ut! (Om du sjunger i Körakademin kan du få kostnadsfri tillgång.)

För att ytterligare förhöja julstämningen har vi dessutom lagt ut en rad sköna gospel-arrangemang signerade Joakim Arenius, före detta körledare för legendariska Joybells, Europas äldsta gospel-kör.

Arenius

 

2004 grundade Joakim Praise Unit – en grupp begåvade sångare och musiker som turnerar mycket i gospel-Europa, ofta i samarbete med tyska Creative Kirche.

Om du vill lära dig sjunga gospel med sväng  så kila över till ScorX butik och köp hans stämmo-separerade PLAY-noter. (Om du sjunger i Körakademin kan du få kostnadsfri tillgång.)

Slutligen har vi fått en ny leverans VIEWPRINT-noter från våra vänner på Gehrmans. Eller vad sägs om Gluck, Puccini, Rachmaninoff, Hjort Anders Olsson, Carl Michael Bellman, Robert Sund, Thomas Jennefelt, Steve Dobrogosz, Georg Riedel, Oskar Lindberg, Fredrik Sixten?

Det kommer att bli en fin jul – tror vi på ScorX.

Kommentera