ScorX VD Ulf Eriksson finalist i Stockholms Stads Innovationsstipendium

ScorX ABs VD Ulf Eriksson är finalist i Stockholms Stads Innovationsstipendium.

Syftet med stipendiet är att stimulera innovationskraften i regionen och skapa förutsättningar för nya företag, så Stockholms stad vill med stipendiet premiera och stimulera idérika personer att gå vidare med utvecklingsarbetet kring sin idé. Innovationen bedöms efter dess innovationshöjd och unicitet, kommersiella och samhällsekonomiska betydelse. Stipendiemedlen fördelas på 7 kategorier, varav ScorX deltar i kulturella & kreativa näringar

Ulf Eriksson är en av tre finalister i denna klass, och vinnarna offentliggörs under en ceremoni i Stadshuset den 6 december. Stipendierna delas ut av Stockholms stads företagsborgarråd och ordförande i Stockholm Business Region, Ulla Hamilton.

Ulf säger själv: ”Såklart är detta oerhört uppmuntrande både för mig och ScorX. Eftersom juryn i vår klass har djup kunskap om innovationer inom just kreativa och kulturella näringar, så uppfattar jag det som om att de både tycker ScorX är spännande som idé, och att vi gjort det bra i starten av vår utveckling av bolaget. Nu när man är i final, så vill man såklart vinna, så fredagen blir spännande!”

Kommentera