Nu är nya Scorx här!

Äntligen! Vi har jobbat hårt för att få upp den första Beta-versionen av nya Scorx.org och nu har den sett sitt ljus! Det ni ser är resultatet av ett samarbete mellan Sensus, Mellansels Folkhögskola och ayond. En Beta är en Beta och det kommer säkert att finnas mycket som inte riktigt fungerar som det ska – så vi uppskattar ert tålamod. Allt erftersom kommer det att bli stabilare, enklare och mer funktioner!

Betan innehåller det mesta basala för att tillgodose behoven från Sensus och Mellansel, men vå vision sträcker sig utanför folkbildningssfären. Inom kort kommer Scorx bland annat att lansera uppspelning på surfplattor, e-handel och ett betydligt mer omfattande notbibliotek. Vår vision är att bli det naturliga navet för alla körsångare i Sverige och Norden: en marknadsplats för noter och arrangemang, ett samarbetsverktyg för kören, ett pedagogiskt läromedel för den enskilde körsångaren och en fantastisk medlemsförmån för alla organisationer som håller på med körsång och musik!

Här på bloggen kommer vi att hålla er underrättade om utvecklingen av Scorx och vad som händer i körsverige. Håll öronen öppna!

/Scorx teametapplen