slide6

Körakademins bonustid lider mot sitt slut!

Under verksamhetsåret 2013-2014 har alla Sensussångare som skapat ett konto i Scorx  och anslutit sig till Körakademin tillfälligt fått spela samtliga PLAY-noter i ScorX.  Vi hoppas att du haft stor glädje av den inspelade musiken!

Från och med juli 2014  kommer din medlemsförmån att vara gratis tillgång till 12 valbara PLAY-noter per termin. Det innebär att du får välja upp till 12 kostnadsfria PLAY-noter per termin. Har du valt en not kan du inte ändra den, men du kan göra dina val när som helst under terminen. Vid terminens slut tömmer vi dina val och då får välja 12 nya noter under nästkommande termin.

Kika på den här videon om hur du går tillväga:

I samband med detta har vi också förenklat processen för dig som sjunger i Körakademin att få tillgång till dina 12 valbara noter. Läs mer här.

Du som vill fortsätta ha tillgång till alla PLAY-noter i ScorX kan ansluta dej till gruppen Körakademin plus. Det är en folkhögskolekurs på distans som drivs av Mellansels folkhögskola. Kursen är gratis, och du arbetar i eget tempo i samverkan med din egen kör. Välkommen med din ansökan, genom att klicka på den blå knappen inne på gruppens ScorX-sida. Kolla i videon ovan hur du går tillväga.

 

 

 

2 reaktion på “Körakademins bonustid lider mot sitt slut!”

  1. Gunnar,

   vi har just förenklat medlemsförfarandet för dig som sjunger i Körakademin. För att bli medlem i gruppen Körakademin (Sensus) behöver du numera endast uppge personnummer. För att skapa ett ScorX-konto måste du ju naturligtvis ha en epostadress, men ScorX kontot kan du ju ha nytta av även om du slutar att sjunga i Körakademin. Vi kommer snart att lägga upp en videoinstruktion kring detta. Håll utkik!

   Läs mer:
   https://scorx.org/About/FAQ#test60
   https://scorx.org/About/FAQ#test61

Kommentera