slide12

Gruppköp – nu kan din kör köpa och distribuera ut digitala noter!

Nu lanserar ScorX Gruppköp! Nu kan din kör köpa och distribuera ut noterna digitalt! Samma som du är van vid pappersnoterna – men nu hittar du garanterat alla noterna samlade på ett ställe! Inte en massa kopior och original på en massa olika ställen.

Hur fungerar det? Körledaren – eller notfiskalen, notbibliotekarie, köradministratör (kärt barn har många namn) – kan nu beställa körens noter digitalt i ScorX. Han eller hon beställer det antal kopior av varje not som behövs – köruppsättning av några noter, kompletteringsköp till de nya medlemmarna, och så 12 kopior av det där damkör-stycket. Efter att ha beställt och betalt för noterna guidas man vidare, så att varje not-kopia skickas till exakt rätt personer.
Det innebär alltså att körledaren (eller vilka ni definierat som köradministratörer) bygger upp ett centralt digitalt körskåp, men också att varje körmedlem får sitt eget personliga notskåp hos ScorX! Och slutar någon går kopian av noten tillbaka till kören för att kunna skickas vidare till nya medlemmar. Smidigt, enkelt, lätthanterligt – och allt på ett ställe!
Kika på vår video om du vill veta mer om gruppköp:

Vi har också fyllt på butiken rejält med många fler titlar, fler förlag och betydligt fler ScorX PLAY-insjungningar. Idag 700 titlar varav 250 med PLAY.
slide12

2 reaktion på “Gruppköp – nu kan din kör köpa och distribuera ut digitala noter!”

  1. Verkar jättebra! Jag funderar bara på om det är möjligt att som korist lägga in egna noteringar på en egen ”kopia” av de digitala notbladen? Ibland vill man ju förtydliga eller markera t ex ett svårt ställe på något sätt, kanske med text, färgmarkering elker inringning o d. Går det att göra något av detta eller är det endast ”fasta” kopior?

    1. Tyvärr stödjer vi ännu inte möjligheten att göra digitala anteckningar i sin digitala kopia av noten. Tills dess får man köpa och skriva ut noten och gör anteckningar på papperskopian.

      mvh,

      /Per Rohdin

Kommentera