shutterstock_178883861 beskuren2

För dig som sjunger i Körakademin (Sensus): Nu tömmer vi dina valda titlar

För dig som är medlem i ScorX-gruppen Körakademin (Sensus): Hoppas att du under hösten haft glädje utav dina 12 fria playtitlar i Scorx-  den unika övningshjälpen som så många körsångare i Sensus upptäckt!
Den sista december 2014 tömmer vi dina valda titlar och sedan får du välja 12 nya sånger under vårterminen.

shutterstock_178883861 beskuren2

Idag innehåller Körakademins musikbibliotek i ScorX ca 300 sånger. En del av dessa syns inte ”uti i butik” utan är endast synliga för Körakademins medlemmar via den valbara listan under fliken ”gruppens noter” i ScorX-gruppen Körakademin (Sensus). Det är notskrifter som ännu inte säljs via ScorX-  men du som är med i Körakademin kan välja 12 st bland dem och spela dem.
Under 2015 kommer vårt bibliotek att öka med ytterligare 150 inspelningar. Då prioriterar vi SAB- och SA-sättningar och musik från flera nya förlag. Du kommer bland annat att hitta musik från Peace of Music, Ejeby förlag med flera.

Ska du delta i SKF Riksfester i vår?
Riksfestens repertoar har du också tillgång till via Scorx. Om du och din kör är ansluten – eller ansluter dig- till Sensus studie förbund får du kostnadsfri tillgång till PLAY för hela Riksfestens repertoar. Annars kan du köpa delar av repertoaren i butiken.
Läs mer om Riksfesten och ScorX.

Har du inte kommit igång än med din PLAY-förmån? Så här gör du  http://vimeo.com/98432338

Vill du ha mer musik  och övningsmaterial för körsångare? Kolla Körakademin plushttps://scorx.org/Group/Group/3

Du vet väl om att du i ScorX också kan köpa utskrifts- och uppspelningsbara noter för dig och för hela din kör. Läs mer här om ScorX gruppköps-funktion: https://scorx.org/About/FAQ#test80

Har du önskemål på repertoar i Scorx?: http://blogg.scorx.org/scorx_nyheter/rosta/

Kommentera