Janunger_1

ACKJA förlag väljer ScorX

Vi hälsar ACKJA musik & produktion välkomna som förlag i ScorX!

Bakom initialerna ”ACKJA” döljer sig Ann-Charlotte och Kjell Janunger.  De har under många år skrivit sånger. Ibland var för sig men oftast tillsammans. Kjell har under sitt yrkesverksamma liv arbetat med musik från många olika genrer. Hans eget musikskapande innefattar bland annat visa, jazz och musik i klassisk stil. Han har en omfattande produktion av körstycken, visor, mässor, och arrangemang av religiös men även profan musik. Han är också musikdirektör, violinpedagog och kördirigent, samt grundare av Örnsköldsviks kammarkör.

Ann-Charlotte har många gånger skrivit text till musiken, oftast har texten kommit till efter musiken. Ann-Charlotte och Kjell vill inte sätta någon genre främst utan vill att musiken i alla dess nyanser ska berika känsla och fantasi.

ACKJAs produktioner skapar en tät musikalisk väv med religiös såväl som profan bakgrund som vi på ScorX är stolta över att skapa PLAY-noter av.

ScorX har nöjet att erbjuda över 40 titlar från ACKJA, varav 6 PLAY. Klicka här för att se alla ACKJAs titlar i ScorX butik.

Sammanlagt säljer ScorX nu noter från 7 förlag.

Janunger_1

 

 

Kommentera